Cursus draaien & glazuren

Leuk dat je overweegt een cursus draaien en glazuren bij mij te volgen!

In mijn atelier in Kralingen geef ik cursussen. Ik werk met kleine klassen van maximaal negen personen. De lessen vinden wekelijks plaats. Tijdens deze cursus maak je kennis met de draaischijf. Afhankelijk van je ervaring leer je de basistechnieken of krijg je tips om je vaardigheden te verbeteren.

In de cursus draai je zelf kleine kopjes en kommetjes. Deze worden gebakken in mijn keramiekoven. Na het bakken kun je gebruikmaken van een aantal kleuren om je keramiek naar eigen smaak te decoreren en glazuren. Al het geglazuurde keramiek bak ik voor een tweede keer af. Uiteindelijk zal je enkele prachtige zelfgemaakte potjes en bakjes overhouden die je rondom je huis kan gebruiken!

Kies een periode:

Ontwerp zonder titel(3)

1 april t/m 24 mei 2024

8 lessen voor 212 euro

Ontwerp zonder titel(2)

3 juni 2023 t/m 26 juli 2024

8 lessen voor 212 euro

Ontwerp zonder titel

2 september t/m 25 oktober 2024

8 lessen voor 212 euro