Workshop Sushi set

Tijdens de workshop ‘sushi set’ ga je door middel van handvormen aan de slag om een sushi set te maken. De workshop is van 2 tot 80 personen te boeken en vindt tot 40 personen plaats in de werkplaats in historisch Kralingen. Het is mogelijk om tot 80 personen te boeken, maar dan dient er een alternatieve locatie te worden geboekt. Ik kan natuurlijk ook naar de locatie van de opdrachtgever komen. Ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, teamuitjes en familie-activiteiten! Zowel voor beginners als mensen met enige ervaring is deze workshop zeer geschikt. Het niveau wordt afgestemd op de deelnemers. Zeer geschikt voor creatieve mensen op zoek naar een toffe uitdaging!

Tijdens de workshop loop ik door de basistechnieken van het handvormen heen. Je start met het vormen van een saké-kommetje die je vervolgens gaan versieren. Hiervoor kun je gebruik maken van technieken zoals reliëf, lijntekeningen en vlakverdeling door middel van gekleurde klei. Vervolgens doen we ditzelfde met een grotere kom en een klein bordje. Als er nog tijd over is, kun je je set nog uitbreiden met een blokje om je eetstokjes op te leggen.

Na afloop glazuur ik je werkstukken in transparante glazuur en bak ik het werk voor jullie af. Na 2 á 3 weken kun je je afgebakken en geglazuurde werkstukken komen ophalen!

Ik raad aan om voor de workshop oude kleding mee te nemen en je nagels kort te knippen. Een (keuken)schort is optioneel. Verder heb je aan een goed humeur genoeg en ik zorg voor koffie en thee!

SCHRIJF JE IN OF VRAAG MEER INFORMATIE:

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.


Wil je weten hoe ik precies met je persoonsgegevens om ga? Bekijk mijn privacyverklaring.

Bekijk alle workshops