Workshop Handvormen

Tijdens de workshop handvormen leer je met je handen klei te bewerken. De workshop is vanaf 2 personen te boeken en vindt tot 40 personen plaats in de werkplaats in historisch Kralingen. Het is mogelijk om tot 80 personen te boeken, maar dan dient er een alternatieve locatie te worden geboekt. Ik kan natuurlijk ook naar de locatie van de opdrachtgever komen. Ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, teamuitjes en familie-activiteiten! Zowel voor beginners als mensen met enige ervaring is deze workshop zeer geschikt. Het niveau wordt afgestemd op de deelnemers, ook voor kinderen is dit een leuke workshop.

Bij de start van de workshop leg ik eerst de handvormtechnieken uit. Hierbij komen het vormen van duimpotjes en opbouwen van vormen uit ringen aan bod. Ook behandel ik het versieren door middel van reliëf en het aanbrengen van huidstructuur. Je kunt bij het handvormen kiezen voor het maken van kommetjes en kopjes maar ook bijvoorbeeld voor het boetseren van een beeldje.

Na afloop glazuur ik je werkstukken in de door jullie gekozen glazuur en bak ik het werk voor jullie af. Na 2 á 3 weken kun je je afgebakken en geglazuurde werkstukken komen ophalen!

Ik raad aan om voor de workshop oude kleding mee te nemen en je nagels kort te knippen. Een (keuken)schort is optioneel. Verder heb je aan een goed humeur genoeg en ik zorg voor koffie en thee!

SCHRIJF JE IN OF VRAAG MEER INFORMATIE:

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.


Wil je weten hoe ik precies met je persoonsgegevens om ga? Bekijk mijn privacyverklaring.

Bekijk alle workshops