Workshop ‘Gezamenlijk Project’

Het bijzondere aan deze workshop is dat je met de hele groep aan één project werkt. Extra leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of afscheidsactiviteit, waarbij het werkstuk dat jullie gezamenlijk gemaakt hebben als kado kan worden aangeboden.

De techniek tijdens deze workshop is handvormen. Bij handvormen leer je met je handen klei te bewerken. De workshop is vanaf 7 tot 20 personen te boeken en vindt plaats in de werkplaats in historisch Kralingen. Zowel voor beginners als voor mensen met enige ervaring is deze workshop zeer geschikt. Het niveau wordt afgestemd op de deelnemers, ook voor kinderen is dit een leuke workshop.

Bij de start van de workshop leg ik eerst de handvormtechnieken uit. Hierbij komen het vormen van duimpotjes en opbouwen van vormen uit ringen aan bod. Ook behandel ik het versieren door middel van reliëf en het aanbrengen van huidstructuur. Vervolgens gaan jullie gezamenlijk aan de slag met het gekozen project. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren al te bedenken wat je gaat maken, maar ik kan jullie ook wat opties geven.

Na afloop werk ik het werkstuk af en glazuur ik het in de door jullie gekozen glazuur. Daarna bak ik het werk voor jullie af. Na 4 weken kun je het afgebakken en geglazuurde werkstuk komen ophalen!

Ik raad aan om voor de workshop oude kleding mee te nemen en je nagels kort te knippen. Een (keuken)schort is optioneel. Verder heb je aan een goed humeur genoeg en ik zorg voor koffie en thee!

SCHRIJF JE IN OF VRAAG MEER INFORMATIE:

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.


Wil je weten hoe ik precies met je persoonsgegevens om ga? Bekijk mijn privacyverklaring.

Bekijk alle workshops