Workshops

Er zijn veel aanleidingen en mogelijkheden voor een workshop keramiek. Denk aan een vrijgezellenfeest, een teamuitje of een dagje uit met familie. Hoe leuk is het om samen echt iets te creëren wat je vervolgens ook nog echt kunt gebruiken?! Het doel van de workshops van Keramiek Rotterdam is om kennis te maken met pottenbakken en het werken met klei.

Voor wie?

Een workshop keramiek is voor alle niveaus en leeftijden. Of je nog nooit eerder met klei hebt gewerkt of dat al jaren doet, de workshop wordt afgestemd op de groep. Het is mogelijk om te kiezen voor handvormen of draaien. Bij groepen van meer dan 6 personen, is het altijd een combinatie van deze twee technieken zodat iedereen overal kennis mee kan maken.

Welke workshop kies jij?

Keramiek Rotterdam biedt verschillende workshops aan. Denk aan een workshop om te leren draaien met de schopschijf, een workshop waarbij je leert handvormen of een combinatie hiervan. Daarnaast bieden we een workshop ‘Gezamenlijk Project’ aan, waarbij je met de hele groep aan een werkstuk werkt. Dit is vooral leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest waarbij de aanstaande bruid en/of bruidegom het stuk als aandenken mee naar huis krijgt. Ook is er een workshop voor het maken van een sushi set en de mogelijkheid om serviesgoed te decoreren. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de workshop anders vorm te geven. Neem hiervoor contact met me op zodat ik met je kan meedenken.

Workshop keramiek draaien bij Keramiek Rotterdam.
Waar?

De workshops kunnen worden gegeven in de eigen werkplaats in Kralingen (van 2 tot 40 personen).
Ook is er de mogelijkheid tot samenwerking met verschillende locaties voor grotere groepen. Op die locaties zijn in overleg mogelijkheden voor uitbreiding met een aangeklede borrel of catering. Een workshop keramiek op locatie bij de opdrachtgever behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wanneer?

Zowel doordeweeks als in het weekend kun je een workshop boeken. Afhankelijk van de grootte van de groep bedragen de kosten tussen de 22 en 28 euro per persoon. Voor een specifieke prijsopgaaf, vul onderstaand contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk alle workshops

SCHRIJF JE IN voor de workshop OF VRAAG MEER INFORMATIE:

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.