31 oktober 2022 t/m 20 januari 2023

Praktische informatie

Dit cursusblok start in de week van 31 oktober 2022.

Je volgt lessen wekelijks op een vaste dag en tijd. Dit kan van maandag tot
vrijdag om 18.00 tot 20.00 uur of 20.00 tot 22.00 uur zijn. Na je
aanmelding kun je je beschikbaarheid aangeven en ook welke tijdsloten je voorkeur hebben.

De cursus bestaat uit 10 lessen voor 250 euro. Deze
prijzen zijn op basis van €25 per les en zijn inclusief de kosten
voor de klei, het glazuur en het afbakken.

Aansluitend, in de week van 23 januari, is er een inhaal les voor als je een keertje een les moet missen. In week 52 en 1 is er geen les i.v.m. de vakantie.

We beantwoorden graag enige vragen die je nog hebt! Of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

Hoe werkt aanmelden?

Ik vind het erg belangrijk dat er een goede match is binnen een groep. Hier kan ik voor zorgen, door de groepen zelf samen te stellen. Op die manier zorg ik bijvoorbeeld dat alle Engelssprekende cursisten bij elkaar komen en dat in elke groep zowel beginners als gevorderde cursisten zitten. Hierbij houd ik rekening met jullie voorkeuren voor een tijdsslot. Let dus wel op dat als je maar één optie doorgeeft, ik niet gelijk kan garanderen dat er plek zal zijn in dat tijdsslot.

  1. Nadat je je aanmeld vraag ik naar je beschikbaarheid en je voorkeuren voor een tijdsslot. Hoe meer opties je doorgeeft, hoe groter de kans dat ik een plekje voor je kan vinden! Vervolgens zet ik je op de (wacht)lijst voor de periode waarvoor je je hebt aangemeld. Dan begin ik met het maken van de groepen.

  2. Zodra ik de groepen heb ingedeeld (vaak drie of vier weken voor de start van de cursus) zal ik contact opnemen; vaak via WhatsApp. Op dat moment kun je bevestigen of je het aangeboden tijdsslot wilt hebben of niet. Zodra je hebt bevestigd stuur ik je een betalingsverzoek en meer informatie.

Meld je aan of stel een vraag: